Какво е "Fantasmagorix"

Дизайн на луксозни флаери за всякакви събития

"Fantasmagorix" не е дизайнeрска фирма, компания или агенция - Това е просто текстови и графичен редактор, както и няколко други инструмента. Набор от персонализирани луксозни дизайнерски услуги, които обхващат всички основни аспекти на професионалния дизайн. Ако искате да работим заедно, моля свържете се с мен. С ангажимента и изпълнението на вашият проект, ще имам още един доволен клиент и още една добре свършена работа в моето портфолио.

Не можете да си намерите качествен графичен дизайнер?

Fantasmagorix е тук, за да даде възможност на хората от всички нива на умения да създават невероятни маркетингови материали! Библиотеката от шаблони е създадена за вашата невероятна презентация и ви дава достъп до висококачествени листовки, (на цената на няколко кафета в някои европейски страни), които ще ви дадат възможност да се гордеете с вашата марка.

 

Печатния дизайн, е все още огромна част от дизайн индустрията и се появява навсякъде. Флаерите продължават да са бестселър дори в ерата на цифровите технологии защото, те са ефективни, лесно се разпространяват и създават трайни емоции и впечатления. И всъщност, Флаерите, не винаги трябва да живеят на хартиен носител.. Цифровите флаери могат да бъдат също толкова ефективни. Независимо дали ще ги отпечатвате или не, вие ще трябва да създадете красиви и впечатляващи проекти, които действително да стимулират привличането на хората към събитието. Точно тук е мястото, където можете да вземете вашите проекти и да бъдете с една стъпка напред.

Няколко кратки анонса...

  • Тук, се предлага само дизайн и нищо друго! Не се предлага печат! Печатът е друг вид услуга и трябва да се обърнете към професионалисти! Дизайнът си има цена също както печата и тук се търси точно това.

  • Файловете, които ще получите, са напълно готови за печат! ( CMYK 300dpi и 0,25in bleed - изрязване ). Просто давате готовият файл в печатницата.. и те знаят какво да правят. Ако не знаят, явно сте на грешен път!

  • Ако смятате да използвате евтин печат - " Fantasmagorix " не е вашият дизайнер!!! Луксозният дизайн, изисква луксозно отношение! Проучете внимателно печатниците, преди да се доверите! В много от тях има огромно текучество на кадри и често там работят хора, просто за да имат някаква работа. Питайте за изискванията и форматите на файловете за печат. Никой не е длъжен да знае прищявките на всички печатници! Поискайте мостри и проба! Ако човекът, приемащ поръчката ви, не може да отговори адекватно на ваше запитване - бягайте! Грешките в рекламата, винаги струват скъпо!

  • Не се използват нито ваши, нито крадени, нито свалени от интернет ... и ... изобщо снимки! С изключение на модели - ( мъж или жена ), ако се налага! Всичко останало е собствен дизайн!

  • Не се задейства работен процес преди окончателния набор на текстовете. Текстът е част от дизайна и останалата част се прави спрямо мястото, което остава. Промяната на текстовете в процеса на работа е промяна на целия дизайн.

  • Не се подават векторни файлове, освен при дизайн на лога! Файловете, които ще получите са с разширения: .PSD, .TIFF, .PDF - ( .PNG ), ако се налага!

В заключение...

Бизнесът и дизайнът имат връзка, която е устояла на изпитанието на времето. Страхотния дизайн, може да направи чудеса за вашият маркетинг и ще гарантира че вашата марка се откроява. Чрез собственя ми опит в графичния дизайн и печатната индустрия съм ангажиран с моята страст за създаване на най-добрите флаери за вашите персонални или фирмени събития. Моите продукти позволяват да добавите вашето лично докосване до всяка част от живота ви. Страст, която ви дава възможност да направите своя отпечатък върху света чрез съвременен и модерен дизайн, и вярвам, че няма ограничение за себеизразяването.

Fantasmagorix:

Не използвайте евтин печат! Там винаги дебне разочарование!

www.000webhost.com